Over Monkey Town

Monkey Town bestaat sinds 2001 en is de grootste keten van indoor speeltuinen in Nederland en een van de grootste ketens in Europa. Monkey Town indoor speeltuinen bieden lokaal en betaalbaar speelplezier en een dag vol beleving in een veilige en hygiënische omgeving. Monkey Town is een plek waar kinderen onbezorgd kunnen spelen, dicht bij huis: Monkey Town speelplezier ligt altijd binnen handbereik.
Bij Monkey Town mogen kinderen lekker de beest uithangen. Kinderen van 1 t/m 12 jaar kunnen bij Monkey Town onbezorgd glijden, klimmen en ravotten in onze uitdagende en veilige overdekte binnenspeeltuinen. Voor kinderen zijn er tal van attracties zoals glijbanen, ballenbakken, lasergame arena’s, kindertrampolines en voetbalkooien. Ook hebben Monkey Town speeltuinen een speciale peuterzone voor kinderen van 1 t/m 3 jaar.
over Monkey Town
Wij denken ook aan ouders, grootouders en andere begeleiders wordt gedacht: Monkey Town speeltuinen bieden comfortabele zitgelegenheden, gratis wifi en een uitgebreid horeca aanbod. Monkey Town indoor speeltuinen bieden gezinnen de mogelijkheid om quality time met elkaar door te brengen: ouders mogen bij ons met hun kinderen mee op en in de speeltoestellen.
Monkey Town indoor speeltuinen dragen ook bij aan de persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen spelen bij Monkey Town met elkaar en ontwikkelen hun sociale en motorische vaardigheden tijdens het spelen. Bij ons is spelen leuk én nuttig.
Job alert

Een bericht ontvangen wanneer we nieuwe vacatures hebben?