Word Teamleider
bij Monkey Town!


Monkey Town is weer open! Na een lange tijd gesloten te zijn zoeken wij weer toppers om mee te knallen!
De kinderen staan te popelen om naar Monkey Town te gaan. Met jouw gastvrije genen is het voor jou een appeltje eitje om iedereen bij de kassa te verwelkomen! Terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs, bestellen de ouders of begeleiders een kopje koffie. Van de kassa tot aan het bijspringen in de horeca, jij verzorgt de kopjes koffie, taarten, broodjes en alle andere lekkernijen.
Naast de reguliere bezoeker komen er ook veel kinderen hun kinderfeestje vieren, jij mag deze begeleiden en ervoor zorgen dat de jarige job deze dag in de belangstelling staat. Bij Monkey Town staan veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Jij als allround medewerker levert een bijdrage hieraan. Daarnaast heb jij een overdosis enthousiasme, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een echte aanpakker die de handen uit de mouwen steekt.
Constateer je dat een klimtoestel niet meer optimaal functioneert? Jij laat dit weten aan de bedrijfsleider zodat er direct actie kan worden ondernomen. Onze bezoekers hechten waarde aan schone tafels, stoelen en toiletten. Na afloop van de dag is de vloer bezaaid met papiertjes en kruimels. Dat is een teken dat de kinderen fanatiek hebben gespeeld! Tijd voor de schoonmaak zodat de volgende dag iedere bezoeker weer veilig en met veel plezier kan komen spelen!
Dus ben jij:
  • minimaal 16 jaar
  • beschikbaar doordeweeks (woensdag en/of vrijdag) + minimaal 1 dag in het weekend?
  • flexibel inzetbaar? (Wij werken volgens een rooster maar met evenementen en schoolvakanties ben jij bereid om extra te werken)
teamleider
job alert

Een bericht ontvangen wanneer we nieuwe vacatures hebben?